Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΤΩΡΑ..ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ..


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι,

Επιτρέψτε μου να παραθέσω τα παρακάτω σχόλια αναφορικά με το ενημερωτικό έντυπο που εξέδωσε και διένειμε σήμερα το Σωματείο "ΤΡΙΑΙΝΑ".

α)Η διανομή του ενημερωτικού εντύπου, όπου η κοινή γνώμη έχει για πρώτη φορά την δυνατότητα να διαβάσει την "αφήγηση" των εργαζομένων για την κατάσταση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, ήταν απολύτως επιβεβλημένη. Η συγκεκριμένη ενέργεια θα έπρεπε να είχε επιλεγεί από μακρού χρόνου και να συνοδεύει όλες τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

β)Το ενημερωτικό έντυπο (προκειμένου να αποτελέσει βάση αναφοράς κάθε μελλοντικής συζήτησης) θα πρέπει να κοινοποιηθεί επίσημα στις αρμόδιες κρατικές αρχές (Βουλή, Υπουργεία, Ευρωβουλευτές) και να επιδιωχθεί η περαιτέρω διανομή του μέσω του υπάρχοντος δικτύου ενημέρωσης της ΓΣΕΕ.

Καταλήγοντας θα ήθελα να επισημάνω την "άστοχη" αναφορά/σύνδεση του επιβληθέντος από την Ε.Ε προστίμου με τις καταβληθείσες αποζημιώσεις στους εργαζόμενους που αποχώρησαν το 2002. Μια προσεκτική ανάγνωση της απόφασης της Ε.Ε που αφορά στην ανάκτηση των παράνομων επιδοτήσεων (02/07/2008)θα επέτρεπε να αντιληφθεί κανείς ότι η συγκεκριμένη ενίσχυση που εγκρίθηκε από την Ε.Ε το 2002 κρίθηκε απαιτητή λόγω της καταχρηστικής της εφαρμογής δηλαδή του μή περιορισμού των εργασιών επισκευής και της απερίσκεπτης χρήσης υπεργολάβων στα επισκευαστικά έργα.

Ελπίζοντας στην έγκριση του συγγραφέα του ιστολογίου για την δημοσίευση των σχολίων μου, σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.

ΑΘΗΝΑ / 27.11.2012