Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012


Συνάδερφοι,

Σήμερα Πέμπτη 27/9,το πρωί θα εκδικαζόταν η υπόθεση του Τροχαίου Υλικού.
Όπως ειταν αναμενόμενο έγινε αναβολή της εκδίκασης λόγω απεργίας των Δικαστικών λειτουργών.
Από ότι μάθαμε από συναδέρφους,θα κατατεθεί αίτηση αύριο ή την δεύτερα στον εισαγγελέα,για να γίνει όσο το δυνατόν συντομότερα.
Ευχόμαστε ότι το καλύτερο στον δίκαιο Αγώνα τους.

Επειδή καπιοι ρωτάνε συνεχεια για το πως θα βρουν στην σελίδα μας,να μπουν και να ενημερωθούν θα ειθελα και να διευκρινίσω,και να βοηθήσω για ότι υπάρχουν δυο τρόποι για να μπουν πιο εύκολα..
----------------------------------------------------------------------------
Νο 1,
Για είσοδο  μέσω Facebook.

θΑ πληκτρολογήσετε μέσω Google,το ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, όσοι έχουν Facebook,και θα πάτε στην  σελίδα 3  που την πατάνε και τους βγάζει εδώ μέσα..

Η Google,το γράφει ως εξης...

www.facebook.com/.../3086... - Προσωρινά αποθηκευμένη Κοινή χρήση Συμπαράσταση, Ενημέρωση του κόσμου, και πορεία για τους Εργαζομένους των Ελληνικών Ναυπηγείων Σκαραμαγκά που είναι από 18 Απριλιου σε εκ .....
Έχετε επισκεφθεί αυτήν τη σελίδα 4 φορές. Τελευταία επίσκεψη: 27/9/2012

Η όσοι είναι ειδή στο Facebook, μέσα αρκεί μόνο να γράψετε στην αναζήτηση την λέξη ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ,και θα σας την βγάλει πρωτο κατά σειρά..
Τελος θα υπενθυμησω οτι δεν ειναι υποχρεωτικο να γινετε φιλοι,αλλα απλα να πατησετε μονο το Like,η Ελληνικα το..μου αρεσει..,και θα μπορειτε να ενημερωνεστε αλλα και να γραφετε καποια σχολια..
--------------------------------------------------------------------
Νο 2,
Για όσους για διαφόρους λόγους δεν θέλουν να μπουν στo Facebook,και μέσω του Google,και αφού γράψουν ...

 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ
θα πάνε παλι στην σελίδα 3,που γράφει...

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ
mixalhsalyssandrakhs.blogs... - Προσωρινά αποθηκευμένη Κοινή χρήση3 ημέρες πριν – "Εργαζομενοι Ελληνικων Ναυπηγειων Σκαραμαγκά" · πριν από μία ώρα περίπου. 22/9. ΚΕ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ, καλημέρα σας και σας ευχαριστούμε ...

εκεί υπάρχει το Blog και οι Ανακοινώσεις του Σωματείου μας, αλλά και οι ενημερώσεις ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ...

και είναι το παρακάτω.

.

Οργή από τους εργαζόμενους του Σκαραμαγκά για τα μυθεύματα κατά του ναυπηγείου!

Οργή από τους εργαζόμενους του Σκαραμαγκά για τα μυθεύματα κατά του ναυπηγείου!


26.09.2012 | 00:32 

Το σκληρό παιχνίδι συμφερόντων που παίζεται γύρω από τα Ναυπηγεία προκάλεσε την έντονη αντίδραση των εργαζομένων στον Σκαραμαγκά οι οποίοι έκπληκτοι διάβασαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ,ούτε λίγο,ούτε πολύ κινδύνευσαν να καούν τα υπό ναυπήγηση υποβρύχια που βρίσκονται στις δεξαμενές του ναυπηγείου Σκαραμαγκά.

Οι εργαζόμενοι μ΄ ένα οργισμένο κείμενο στην σελίδα τους στο facebook κάνουν αντεπίθεση στον ορυμαγδό παραπληροφόρησης που προέρχεται από συγκεκριμένο διαδικτυακό μέσο και αφήνουν αιχμές και κατά του ανταγωνιστικού ναυπηγείου της Ελευσίνας.

Το περιστατικό που παρουσιάστηκε στο δημοσίευμα ως κίνδυνος για τα υποβρύχια -αφήνοντας να εννοηθεί ότι επρόκειτο…για σαμποτάζ- ήταν τελείως ασήμαντο. Ένα βραχυκύκλωμα σε μια δεξαμενή όπου δεν υπήρχε κανένα υποβρύχιο!

Τα επιχειρηματικά παιχνίδια καλό θα είναι να μην εμπλέκουν τους ταλαιπωρημένους εδώ και χρόνια εργαζόμενους στα ναυπηγεία. Και στον Σκαραμαγκά και στην Ελευσίνα.