Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Σωματείο Εργαζομένων "Η Τρίαινα" Ανακοίνωση




Συναδέλφισσες – οι,

Στα πλαίσια των αγωνιστικών κινητοποιήσεων των Σωματείων της Ναυπηγικής βιομηχανίας,
η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μετάλλου διοργανώνει γενική μεταλλουργική απεργία σε όλη τη χώρα με συγκέντρωση όλων των Σωματείων στην Πλατεία Ομονοίας την Πέμπτη 28/3 και ώρα 12:00.

Θα ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών και Ανάπτυξης στο Σύνταγμα.
Στα μέσα της εβδομάδος, το Σωματείο θα επιδιώξει συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας προκειμένου 
να μας ενημερώσει σε ποιο σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των επιτροπών που συγκροτήθηκαν προ δεκαημέρου έπειτα από συνάντηση των αρμόδιων υπουργών και του κ. Σάφα.



Την Πέμπτη 28/3 το απόγευμα, ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκης θα συναντηθεί με τις διοικήσεις των Σωματείων της ναυπηγικής βιομηχανίας.

Συναδέλφισσες – οι,


Αναμένουμε τις εξελίξεις και ενόψει της λήξης του πρώτου τριμήνου εκ περιτροπής εργασίας για το 2013, θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για όλα τα τεκταινόμενα.

Παράλληλα, το Δ.Σ. του Σωματείου θα εκτιμήσει τα παραπάνω γεγονότα και θα ορίσει ημερομηνία Γενικής Συνέλευσης.



ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 12:00
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ!


Για το Σωματείο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΣ Β. ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Ε.


https://sites.google.com/site/somateiotriaina/home

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι,

Αφορμή λαβών από την παρούσα ανακοίνωση, θα ήθελα να θέσω τα ακόλουθα ερωτήματα:
α) Ποιά είναι η σκομιμότητα της συγκέντρωσης και πορείας στο Υπ. Ανάπτυξης στις 28.03 όταν το απόγευμα της ίδιας μέρας έχει προγραμματισθεί συνάντηση των διοικήσεων των σωματείων με τον υπουργό?
β) Σε ποιά θέματα θα δοθεί ενημέρωση το πρωί και σε ποιά το απόγευμα?
γ) Είναι τόσο δύσκολο να αντιληφθεί η διοίκηση του σωματείου ότι πλέον δεν χαίρει της εμπιστοσύνης των εργαζομένων?
Η αναποτελεσματικότητά της όχι μόνο στο θέμα της εξεύρεσης λύσης στο πρόβλημα των ΕΝΑΕ αλλά και στο πεδίο της ουσιώδους παρέμβασης καθώς και η αδυναμία της να εμπνεύσει, να συσπειρώσει και να κινητοποιήσει τους εργαζόμενους είναι πανθομολογούμενη.
δ)Η ανακοίνωση διεξαγωγής Γ.Σ πέντε (5) μήνες μετά την προηγούμενη που στοχεύει στην πραγματικότητα?
Στην ενημέρωση ή στην συγκάλυψη των τεράστιων ευθυνών της διοίκησης του σωματείου?

Αγαπητοί φίλοι,
Υποψιάζομαι ότι αυτά που γράφω μάλλον δεν θα σας είναι αρεστά, αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι στην παρούσα φάση (και ενόψη των όποιων εξελίξεων δρομολογούνται)η ενδεδειγμένη ενέργεια είναι η παραίτηση του συνόλου των μελών του Δ.Σ και η διενέργεια εκλογών. Τα μέλη του σημερινού Δ.Σ (στο σύνολό τους) απεδείχθησαν κατώτεροι των περιστάσεων και πρέπει να αποχωρήσουν.
Είναι όλοι μέρος του προβλήματος και δεν μπορούν να αποτελέσουν τον φορέα της επίλυσης.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία,

ΑΘΗΝΑ 27.03.2013

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Κύριοι, αντιλαμβάνομαι τον προβληματισμό σας να αναρτήσετε το παρόν, αλλά θα πρέπει να δεχθείτε ότι το πρόβλημα της εξεύρεσης λύσης δεν μπορεί να είναι υπόθεση μιας μικρής παρέας αλλά του συνόλου των εργαζομένων.

μιχαλης είπε...

Αγνωστε φιλε..Δεν εχουμε προβλημα να δημοσιευουμε τα παντα.Το μονο προβλημα που εχουμε ειναι η ΑΝΩΝΥΜΙΑ.Πιστευουμε οτι στην δημοκρατια πρεπει να υπαρχει και η διαφωνια,να διαφωνω με οτι λες αλλα να υποστηριζω το δικαιωμα σου να το λες.Ομως ο καθενας μας πρεπει να αναλαμβανει την ευθυνη και των λεγομενων,και των πραξεων του.Και ρο τωρα οπως ειδες το δημοσιευουμε οτι γραφεις και αυτο καναμε και σημερα.Ομως θα πρεπει να βαλεις καποια στιγμη το ονοματεπονυμο σου..αλλιως καποια στιγμη θα το σταματησουμε αυτο..οχι γιατι ενοχλει,αλλα γιατι οπως ειπαμε πρεπει να ξερουμε ποιος και τι..εκτος αν φοβασαι κατι,η θες να τα λες εκ του ασφαλους,για να εχεις και το σκυλο ολακερο και την πιττα χορτατη..Δεν παει ετσι ομως..Να εχεις το θαρρος της γνωμης σου..αλλα επωνυμα..Νασαι καλα.Αλυσσανδρακης Μιχαλης